ScaleDogs » Geleidehonden » Hill’s Pet Nutrition

Hill’s Pet Nutrition

Scale Dogs kan sinds heel wat jaren op de steun van Hill’s  Pet Nutrition rekenen. Dankzij dit bedrijf krijgen onze pups en jonge honden in opleiding een evenwichtige en kwalitatieve voeding die volledig beantwoordt aan hun behoeften.

Hill’s Pet Nutrition is toegewijd om huisdieren te helpen hun volledige potentieel te bereiken door middel van kwaliteitsvoeding en gezondheidszorg  De ongeëvenaarde toewijding aan gezonde, gelukkige huisdieren, is de drijfveer achter alles wat dit bedrijf doet.

Vandaag de dag belichaamt Hill’s Pet Nutrition een traditie in zorg die is begonnen in 1939 met een opmerkelijke dierenarts,  Dr. Mark Morris: hij legde het verband tussen slechte voeding en ziekte bij huisdieren en  ontwikkelde daarom een voeding die beter was dan elk ander voer dat op dat moment beschikbaar was.

Het keerpunt voor Dr. Morris kwam toen hij een blinde man ontmoette, die Morris Frank heette. Frank had een blindengeleidehond Buddy, waar hij dol op was, maar die leed aan een nierziekte. Hij vroeg aan Dr. Morris of hij hem kon helpen. Dr. Morris begon met de ontwikkeling van een voer dat weinig zout bevatte, maar toch zeer smaakvol en voedzaam was. Het zorgde ervoor dat Morris en Buddy nog veel fijne jaren samen konden doorbrengen.

Daarom wordt  Buddy als het allereerste Hill’s huisdier beschouwd.

 

Hill's Logo (CMYK)